Wie ben ik?

Fotografie was altijd al mijn grote hobby. De laatste jaren heb ik me daarin verder ontwikkeld tot beroepsfotograaf.

Graag leg ik alles wat mooi is vast in beeld. Mensen, maar ook alles wat de natuur voortbrengt van klein tot groot. Daarbij werk ik het liefst met natuurlijk licht en geef de beelden kracht door te spelen met scherptediepte en de keuze van de lenzen.

Luisteren naar de verhalen van mensen verdiept het beeld: wie zijn ze, wat houdt hen bezig en wat maken ze mee. Mijn opleiding tot socioloog komt daarbij goed van pas. Ook combineer ik de verhalen en beelden graag tot een waardevol fotoboek. Naar wens aangevuld met eigen beeldmateriaal. Ook uw verhaal breng ik graag in beeld.

Mijn belangstelling voor alles wat met gezondheid en vooral veerkrachtig te blijven ligt in mijn studie ‘Communication, health and lifesciences’ in Wageningen.  Voeding en alles wat daarbij vooraf gaat, is daarbij een aspect wat mijn extra belangstelling heeft.

Freke van der Esch

Menu